menu    
Neem contact op met
Oostendorp Nederland
ON werk in uitvoering
Oostendorp Nederland b.v. heeft de afgelopen decennia vele succesvolle investeringen gedaan in het materieel dat nodig is voor de aanleg en het onderhoud van sportveldverlichting. Graag geven wij onderstaand een klein overzicht van ons materieel.
Met de oplegger is het mogelijk 2 ( graaf ) machines tegelijk naar de plaats van de uitvoering te brengen. De oplegger heeft een totaal gewicht van 10.000 kg incl. cabine.
Met onze DAF truck vervoeren wij de masten naar de plaatsen van bestemming. Het chassis heeft een wielbasis van 510 cm, een totaal laadvermogen van 11.000 kg en een bruto laadvermogen van 7.735 kg.
Het graven van een kabelsleuf kan met een gewone graafmachine. Naast een gewone graafmachine kan ook met een speciale verticale trekker (sleufloos) werk worden uitgevoerd, waardoor de grasmat minimaal wordt aangetast en het steken van plaggen overbodig is.
De gemotoriseerde betonstortwagen (Japanner) maakt het storten van beton rondom masten mogelijk.
Voor grotere hoeveelheden beton gebruiken wij de Lifton ISO 1.
Wanneer wij met de kraanauto niet op het veld / terrein kunnen komen, gebruiken wij een speciale rolwagen om de masten op de plaats van bestemming te krijgen. Hierdoor is het mogelijk bij moeilijk bereikbare plaatsen van bestemming de masten te kunnen manoeuvreren.
De masten kunnen met een kraanwagen worden geplaatst voorzien van een hydraulische boor of met een speciaal hijswerktuig voor moeilijk bereikbare plaatsen of kwetsbare terreinomstandigheden.
Met de aanschaf van een nieuwe mini-hijskraan, de Hoeflon 905 4S is het nu nog eenvoudiger om op moeilijk bereikbare plaatsen of kwetsbare terreinomstandigheden masten te plaatsen.
De nieuwe mini-hijskraan is in opgevouwen toestand 0,8 m breed, 1.98 m hoog en 3 m lang, heeft een dubbele knik in de giek en is dus bijna overal inzetbaar. Hij heeft een capaciteit van 300 kg bij 10.71 m. Om een lager eigengewicht te krijgen heeft hij een meedraaiende ballast.
Recente projecten