menu    
Licht op hoogte
Onderhoud abonnement
OnderhoudsAbonnement
Oostendorp Nederland B.V. geeft u de beschikking over vakbekwaam en deskundig personeel dat elektrische en lichttechnische storingen snel en veilig kan oplossen. Ook voor las- en schilderwerk aan de masten zijn wij toegerust.
De kosten
Door de zorgvuldig gekozen vorm van het contract worden de kosten niet nodeloos verhoogd door reparaties. Bij goed onderhoud zullen deze reparaties weinig of niet voorkomen. De jaarlijkse kosten zijn hierdoor minimaal.

Voorbeeld: U heeft een oefenveld-verlichting van zes 15-meter masten voorzien van klimsporten, met 1 armatuur van 2000 Watt. De onderhoudskosten volgens het contract bedragen hiervoor slechts € 160.80 (2010).
Wat omvat het abonnement
Eénmaal per jaar schijnwerpers reinigen
Waarvoor dient het
Het regelmatig reinigen van de ruiten en het verwijderen van stof- en condensaanslag op de reflector levert ca. 15% meer lichtrendement van de installatie.
Opname in een registratie-systeem
Alle onderdelen van de installatie worden opgenomen, zodat de juiste reserve-onderdelen onmiddellijk kunnen worden vastgesteld; storingen kunnen daardoor snel worden verholpen.
Inspectie van de voorschakelapparatuur
De voorschakelkasten worden geïnspecteerd op goede werking om stofresten te verwijderen en aansluitingen te controleren.
Inspectie van de conditie van de masten
Eventuele roestplekken worden terstond behandeld, of bij ernstige gevallen gerap-porteerd met prijsopgave van de kosten.
Storingen
Storingen worden tegen het gereduceerde tarief van €43,30 - 10% per uur en €0,76 per kilometer afgerekend vanuit een nabijgelegen servicepunt.
Het verrichten van de kleine reparaties zonder voorrijkosten
Kosten van reparatie tijdens de uitvoering van de jaarlijkse servicebeurt blijven daardoor zo laag mogelijk c.q. worden tegen uurloon verrekend.
Lampleveranties met kleine reparaties tot 50%
Voorschakelapparatuur tot 30%
Gebruik kabel-storingapparaat - 15 %
Arbeidsloon - 10%
Voor abonnees gelden speciale condities op de gebruiksmaterialen, waardoor de kosten van het in principe nog lager zijn dan het jaarlijkse contractbedrag.
Verwisseling van de lampen zonder kosten
In combinatie met het onderhoudsabonnement worden lampen gratis verwisseld; de verwisseling wordt in het registratiesysteem opgenomen
Veiligheid
Door het aanbrengen van Klimsafe beveiligingen kan de monteur zich tijdens het klimmen beveiligen tegen valgevaar in overeenstemming met de eisen van de Arbeidsinspectie en Arbodiensten.
Een deskundige bij de hand
Voor uitbreiding, wijziging, klachten, vragen over lichtniveaus, lichthinder en onderhouds-problemen staat een deskundige ter beschikking die uw installatie kent.
Recente projecten