menu    
Research
Onderwijs
Geavanceerde onderwijs apparatuur
Al meer dan 20 jaar levert Oostendorp Nederland hoogwaardige en geavanceerde onderwijs en research apparatuur. De apparatuur staat bekend om de innovatieve ontwerpen alsmede het hebben van een niveau van kwaliteit, onge�venaard in het onderwijs. Oostendorp Nederland levert met name aan hoge scholen en universiteiten. Verspreid over heel Nederland. De apparatuur moet bijdragen studenten inzicht te verschaffen op het gebied van de gekozen studie. De apparatuur kan gebruikt worden voor de Chemische- , Voedings- en Civiele technologie maar ook voor Milieu-, Bouw- en Werktuigbouwkunde.
Materialen practicum proefopstellingen
Naast deze hoogwaardige research apparatuur levert Oostendorp Nederland ook de kleinere materialen voor practicum proefopstellingen. Deze worden veelal gebruikt door docenten en studenten. Deze proefopstellingen kunnen indien gewenst gekoppeld worden aan computers. Gegenereerde data tijdens een practicum proefopstelling kan dan opgeslagen worden. De data kan na de proefopstellingen door docenten en studenten gebruikt worden en vergeleken worden met bestaande theorie uit de boeken. Met dit concept van theorie en praktijk bij elkaar brengen wil Oostendorp Nederland een positieve bijdrage leveren aan het studeerproces op hoge scholen en universiteiten.
Catalogus
In samenwerking met onze leverancier Armfield brengen wij geregeld een nieuwe catalogus uit. Bekijk onze gezamelijke catalogus voor meer informatie over de materialen en apparatuur die Oostendorp Nederland levert.
Recente projecten