menu    
Sportveldverlichting
Product overzicht
Sportveldverlichting
Oostendorp Nederland bv, al meer dan 45 jaar toonaangevend specialist in aanleg en onderhoud van sportveldverlichting. Wij zijn VCA en BRL6000 gecertificeerd. Het aanleggen van sportveldverlichting installaties stelt bijzondere eisen aan een bedrijf. Vele facetten van elektrotechnische, bouwkundige, lichttechnische en sporttechnische aard moeten worden samengebracht in een goed, effici�nt en uitgekiend ontwerp. Bij een levensduur van tientallen jaren dient een hoogwaardige materiaalkeuze te voorzien in lage onderhouds-kosten bij een hoog rendement.
Oostendorp Nederland levert installaties voor Atletiek, Golf, Handbal, Hockey, Honkbal, Korfbal, Rugby, Softbal, Tennis, Luchthal en Voetbalverlichting. Voor amateur en recreatie doeleinden alsmede voor verenigingen actief op het hoogste niveau.
Onderhoud van verlichting
In weer en wind staan de lichtmasten voor sportveldverlcihting op en rond de sportvelden. Zolang de lichtfunctie werkt is de aandacht voor de kostbare installatie meestal minimaal. Wanneer er iets hapert zijn de gegevens vaak niet meer te vinden en blijven vele vragen over, die pas na veel zoeken en kostbare reparatie-uren worden opgelost. Voor bedragen van ca. 0,5% van de aanlegkosten wordt de zorg voor de installatie door een team van deskundigen van oostendorp Nederland overgenomen. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.
Luchthalverlichting
Naast sportveldverlichting levert Oostendorp Nederland ook luchthalverlichting. Oostendorp heeft vele luchthallen voorzien van professionele verlichting. In samenwerking met Poly-Ned, de fabrikant van luchthallen, heeft Oostendorp Nederland een reeks systemen ontwikkeld, die elk bij hun eigen toepassing een doorslaggevend voordeel te bieden hebben. Zo levert Oostendorp Nederland de verlichting en verzorgt Oostendorp het onderhoud van het pas in gebruik genomen hightech luchthal complex op De Toekomst van Ajax.

Een van de grote voordelen van een Poly-luchthal is dat deze beschikt over een groot daglicht doorlatend oppervlak. Wel zo voordelig �n milieu vriendelijk! Zo kan er na dagen van �f tijdens slecht weer gewoon getraind worden op een perfecte ondergrond. Voor de avonduren kan Oostendorp Nederland uw luchthal voorzien van licht. Een Poly-luchthal kan worden uitgerust met verschillende soorten verlichting. Oostendorp Nederland adviseert u over de verschillende type verlichting mogelijkheden en kan deze tevens installeren en onderhouden.
Recente projecten